Posebna ponuda!

Za Vas biramo samo najbolje i najpovoljnije!

HDD Western Digital Elements 2TB
Viewsonic Multimedia Player WMP73

Iskoristi priliku!

Što ima novoga?

Hm.. za početak kao što vidite tu je naš novi Site. Prilagođen i optimiziran onome što nudimo i želimo reći.

Eto, Nomino ove godine, prilagođavajući se uvjetima na tržištu, polako definira svoje poslovanje u željenom pravcu. Nekadašnja igraonica, Internet cafee i prodaja računala, što je nekad nosilo naše poslovanje, danas u doba ADSL-a, polako odlazi u zaborav. Također klasična prodaja računala, naročito za male tvrtke kao što je naša, postala je prava noćna mora. Ponuda više nije kao nekad, uvjeti su katastrofalni, klasične veleprodaje koje su nekad postojale, danas postoje u puno manjem broju.

No, da ne cendramo samo, kroz sve ove godine, postali smo svjesni u čemu smo dobri, pa se toga i želimo držati. Vjerujemo da je tako najbolje!

Dakle, o statusu T-partnera mislim da ne treba trošiti puno riječi. Svatko tko je bio kod nas, zna kako cure rade, zna da će mu biti ponuđeno najoptimalnije rješenje za njegove potrebe. I to je to. To ćemo njegovati i dalje.

Što se tiče izrade WEB stranica, mislim da smo sa Simply The Webom i zadnjim našim WEB uratcima, itekako počeli zauzimati svoje mjesto pod WEB suncem. Orijentacija na korisnika, pružanje maksimalne usluge uz što prihvatljiviju cijenu, to je naš cilj. I tome težimo! I želim dati najbolje od sebe, svakom klijentu. Želimo da budete zadovoljni, želimo da opravdate Vašu investiciju u WEB i želimo stvarati partnerske odnose sa našim klijentima.

Osim toga, kako ne bismo u potpunosti zanemarili prodaju, potrudili smo se i truditi ćemo se i nadalje, izabrati za Vas zaista dobre prilike za kupovinu. Kvalitetne, pouzdane i dobre proizvode po najkonkuretnijim cijenama danas na tržištu. Njih, naravno neće biti pregršt u jednom trenutku, ali proizvodi koje Vam nudimo itekako su isplativa kupovina.

Zato smo Vam na našim novim stranicama i omogućili integraciju u različite društvene mreže kako biste mogli pratiti aktualnosti koje Vam donosimo. Pratite nas na Facebooku, Twitteru, RSS kanalu.

Do sljedećeg tipkanja… lijepi pozdrav od Nomino tima!